Σχετικα Με Εμας

Στην PJA images, πρωτοστατούμε στην επίλυση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι συνεργάτες μας. Σε μια εποχή όπου η πρόσβαση σε φωτογραφίες είναι ευρέως διαθέσιμη, διαπιστώνουμε ότι οι εκδότες συχνά βρίσκονται αντιμέτωποι με αμέτρητες παρόμοιες και συχνά χαμηλής ποιότητας φωτογραφίες, ενώ τα δικαιώματα πολλές φορές παραμένουν ασαφή. Με τη διεθνή μας φωτογραφική παραγωγή και την έμπειρη κάλυψη από τους συντελεστές μας, εξασφαλίζουμε την ανώτερη δημοσιογραφική ποιότητα και την ορθή διαχείριση των δικαιωμάτων.

Ως πρωτοπόρος ομάδα του διεθνούς πρακτορείου εικόνων, η PJA images κατέχει ηγετική θέση στην Κύπρο παρέχοντας πρωτοποριακό οπτικό περιεχόμενο. Η ομάδα μας επεκτείνεται πέρα από τα PJA images, περιλαμβάνοντας στενή συντακτική συνεργασία με το πρακτορείο ειδήσεων PJA Press. Από τον Σεπτέμβριο του 2021, και τα δύο έγιναν θυγατρικές της PJA MEDIA SERVICES LTD, με έδρα στη Λεμεσό, όπου η έμπειρη ομάδα μας δεσμεύεται να παρέχει άριστη εξυπηρέτηση σε πελάτες από όλο τον κόσμο.

Ενημερωνόμαστε συνεχώς με δεκάδες χιλιάδες νέες φωτογραφίες που καθημερινά επεξεργάζονται και επιλέγονται για την πιο σημαντική και εκδοτική τους αξία. Στοχεύουμε στην υπέρβαση προσδοκιών με κάλυψη όλων των σημαντικών ειδήσεων, αθλητικών, κοινωνικών και ψυχαγωγικών γεγονότων, προσφέροντας φωτορεπορτάζ, βαθύτερα χαρακτηριστικά, φωτογραφία πορτρέτου, premium εξώφυλλα, ταξίδια και δημιουργικές λήψεις, καθώς και περιεχόμενο τροφίμων, ιστορικά γεγονότα, επετείους, ιστορίες ανθρώπινου ενδιαφέροντος και πολλά άλλα.

Η φωτογράφιση εκδηλώσεων, τόσο για αναθέσεις όσο και για υπηρεσίες διανομής, καθώς και η φωτογράφιση για εταιρείες και οργανισμούς, είναι μόνο μερικές από τις πολλές υπηρεσίες που προσφέρουμε. Με μια πληθώρα δημιουργικών στοκ εικόνων και μια πλούσια κινηματογραφική ιστορία στο περιεχόμενό μας, είμαστε εδώ για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.